ÇOK ÖNEMLİ DUYURU VE UYARI!
Event Etkinlik Takvimi
Link Hava Durumu

ÇOK ÖNEMLİ DUYURU VE UYARI!

GÖRÜŞMELERİMİZ SONUCUNDA YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞININ HİZMETLİ KADROSUNDA ÇALIŞAN ŞEHİT GAZİ YAKINLARI İLE İLGİLİ TALİMATI VE GÖRÜŞMEMİZ VE TEKLİFİMİZ EKTEDİR.

SENDİKAMIZ İLK KURULUŞUNDAN BUGÜNE KADAR, GAZİ, GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI İLE TÜM VATANSEVER KAMU GÖREVLİLERİNİN HİZMETİNDE 1 SENEDİR ÇALIŞMAKTADIR.
SON DÖNEMLERDE, SENDİKAMIZIN YAPTIĞI ÇALIŞMALARI KENDİLERİ YAPMIŞ GİBİ GÖSTEREN DOLANDIRICILAR OLDUĞU TESPİT EDİLMİŞTİR.
YİNE DAHA ÖNCE DERNEK VE BAŞKA SENDİKALARDA KOL OLARAK ÇALIŞANLARIN,
SEDNİKAMIZIN İSMİNE ÇOK YAKIN BİR İSİMLE SENDİKA KURARAK, İSMİMİZDEN PRİM YAPARAK ÜYE KAZANMAYA ÇALIŞTIKLARI, YİNE SENELER ÖNCE ÇEKTİRDİKLERİ RESİMLERİ BUGÜN ÇEKTİRMİŞ GİBİ GÖSTEREREK, KANUN VE GENELGE ÇIKARTTIKLARI YALANLARIYLA ÜYE TOPLAMAYA ÇALIŞTIKLARI TESPİT EDİLMİŞTİR.
AYRICA BAZI KİŞİLERİN SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN ÜYELERİMİZE ULAŞARAK SENDİKAMIZ HAKKINDA YALAN VE İFTİRA ATTIKLARI DA TESPİT EDİLMİŞTİR.
BUNLARA KESİNLİKLE İTİBAR EDİLMEMESİNİ BU KİŞİLERİN ŞEREFLİ SENDİKAMZLA ALAKASI OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ.
BUNLARLA İLGİLİ BUGÜN İTİBARİ İLE DAVA SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR.
ÜYELERİMİZE , KAMUOYUNA SAYGIYLA ARZ EDERİZ.