Event Etkinlik Takvimi
Link Hava Durumu

KANUN DEĞİŞİKLİĞİ TEKLİFİMİZİ VE ÖNERİLERİMİZİ İLETTİK

GAZİ, GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI İLE TÜM VATANSEVER KAMU GÖREVLİLERİ SENDİKASI OLARAK BUGÜN, AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLĞI, SOSYAL GÜVENLİK KURUMU, TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE, AK PARTİ, MHP VE CHP MİLLETVEKİLLERİ İLE GÖRÜŞEREK,
GAZİ, GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI İLE TÜM VATANSEVER KAMU GÖREVLİLERİ İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ KANUN TEKLİFİNİ SUNDUK,
YASA TEKLİFİ KAPSAMLICA HAZIRLANACAK VE TÜM SİYASİ PARTİLERİN DESTEĞİ İLE KANUNLAŞMASI ADINA VAR GÜCÜMİZLE ÇALISACAĞIZ.
BU KAPSAMDA BİZLERİ AĞIRLAYAN, AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI
ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER GENEL MÜDÜRÜ SAYIN SELİM ÇELENK'E , SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI DR.MEHMET SELİM BAĞLI'YA, CHP MİLLETVEKİLİMİZ BURCU KÖKSAL'A, AK PARTİ MİLLETVEKİLİ RİZGİN BİRLİK'E, MHP MİLLETVEKİLİ SAFFET SANCAKLI'YA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.
ÇIKARSIZCA ÇALIŞIYORUZ. HER GÜN DAHA DA BÜYÜYORUZ. ONUR DUYUYORUZ.