GENEL BAŞKANIMIZ FATİH OCAK İLE BERABERİNDEKİ HEYET ELAZIĞ VE MALATYA'DAKİ DEPREM BÖLGELERİNİ ZİYARET ETTİ.

2020-01-31 14:27:21

Şehit Gazi Sen Konfederasyonu Genel Başkanımız Sayın Fatih OCAK ve beraberindeki heyetle birlikte geçtiğimiz hafta merkez üssü Elazığ ilimizin Sivrice ilçesi olan ayrıca Malatya ve çevre illerimizde hissedilen 6.8 şiddetindeki talihsiz depremde yaşamını yitiren ailelerimiz başta olmak üzere yaralı olan kardeşlerimizi ve deprem dolayısıyla evinden ve yurdundan olan depremzede kardeşlerimiz için Kızılay ve AFAD tarafından kurulan kampı ve Elazığ Fethi SEKİN Şehir Hastanesindeki yaralıları ziyaret ederek onların acılarını paylaşıp konfederasyon olarak her türlü desteğe maddî  ve manevî  olarak yanlarında daima hazır olduklarını beyan etmişlerdir. Sayın genel başkanımız Fatih OCAK deprem bölgesinden şu mesajı yayınladı. "Biz millet olarak çok asil bir karaktere sahip olup dayanışma içerisinde yaşamayı ve yaşatmayı ecdadımızdan ilke kılmış bir milletiz. İnşallah bu afetin yaralarınıda dün olduğu gibi bugünde milletçe birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza olan inancımız son derece tamdır. Bu elim afette hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allahtan rahmet yaralı olan kardeşlerimize acil şifalar diliyor ülkemize  başsağlığı temenni ediyorum." İfadelerini kullandı daha sonra Genel Başkanımız ve beraberindeki heyetle birlikte sendikal faaliyetlerini yürütmek üzere Genel Merkeze döndü.

E-Posta Giriş Türünüzü Seçiniz