GENEL BAŞKANIMIZ FATİH OCAK HAKKARİ ZİYARETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

2019-10-22 10:51:58

GENEL BAŞKANIMIZ FATİH OCAK HAKKARİ ZİYARETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

GENEL BAŞKANIMIZ FATİH OCAK, GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ SERKAN GÜL VE HAKKARİ İL BAŞKANLIĞIMIZ,
HAKKARİ VALİMİZ İDRİS AKBIYIK,
HAKKARİ CUMHURİYET BAŞSAVCIMIZ İSMET ÇINAR , HAKKARİ İL EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ ATANUR AYDIN, HAKKARİ ÖZEL HAREKAT MÜDÜRÜMÜZ, HAKKARİ DAĞ VE KOMANDO TUGAYIMIZ, HAKKARİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BİLAL GÜR, HAKKARİ DEFTERDARIMIZ MEHMET AR , HAKKARİ İL KÜLTÜR MÜDÜRÜMÜZ İDRİS AĞACANOĞLU , HAKKARİ İŞKUR İL MÜDÜRÜMÜZ AHMET KIZILKAYA, HAKKARİ POSTA MÜDÜRÜMÜZ FESİH ÇELİK, HAKKÂRİ TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRÜMÜZ VAHAP ŞİMŞEK, HAKAKRİ SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRÜ ERDİN POLAT, HAKKARİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI İBRAHİM ADIYAMAN VE BİR ÇOK KAMU KURUM VE KURULUŞUNU ZİYÂRET ETTİK. TOPLANTIMIZI VE TANIŞMA YEMEĞİMİZDE BİR ARAYA GELDİK. MESAİ ARKADAŞLARIMIZI TEK TEK DİNLEDİK. DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ. OMUZ OMUZA BAŞARACAĞIZ. YENİ ÜYELERİMİZ; AİLENİZE HOŞ GELDİNİZ.

#BARIŞPINARIHAREKATI
#SÖZVERDİK