ENERJİ, SANAYİ VE MADENCİLİK HİZMETLERİ KOLUNDA SENDİKAMIZ KURULMUŞTUR
Event Etkinlik Takvimi
Link Hava Durumu

ENERJİ, SANAYİ VE MADENCİLİK HİZMETLERİ KOLUNDA SENDİKAMIZ KURULMUŞTUR

DEVLETİNE BAĞLI BİR ŞEKİLDE, MİLLETİNE HİZMET EDEN CEFAKAR KAMU GÖREVLİSİ ARKADAŞLARIMIZ. ÖCELİKLE FEDAKARCA YILLIK İZNİNDEN KULLANAN, GELİRİMİZ OLMASA BİLE KENDİ PARALARIYLA SENDİKASI İÇİN ÇALIŞAN, BASKIYA RAĞMEN, ŞEREFLİ VE  BABAYİĞİT DURUŞ SERGİLEYEN; ŞEHİT, GAZİ, VATANSEVELER SENDİKASI AİLESİ, SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ. DESTEĞİNİZ SAYESİNDE, ENERJİ,SANAYİ VE MADENCİLİK HİZMETLERİ KOLUNDA SENDİKAMIZ KURULMUŞTUR VE ÜYE KAYITLARINA BAŞLAMIŞTIR.

KONFEDERASYON OLMA YOLUNDA İLERLEYEN, ŞEHİT, GAZİ, TÜM  VATANSEVER KAMU GÖREVLİLERİ SENDİKASI AİLESİ , ELELE BAĞIMSIZ VE DİK DURUŞLU SENDİKACILIK YOLUNDA HIZLA BÜYÜYÜYORUZ. BİR ÇOK ÖZLÜK HAKKINI KAYBETMİŞ VEFALI KAMU GÖREVLİLERİ, TOPLADIĞI ÜYE AİDATLARIYLA KENDİLERİNE, MEMURKEN ALDIKLARI MAAŞLARIN KAT KAT FAZLASINI BAĞLAYAN, YÜZBİNLERCE TL'LİK MAKAM ARAÇLARINA BİNİP, BEŞ YILDIZLI OTELLERDE SİZLERİN PARALARIYLA KONAKLAYIP, SÖZDE SENDİKACLILIK YAPANLAR, SENDİKACILIĞI MİLLET VEKİLİ OLMAK İÇİN BASAMAK OLARAK GÖRÜP , MEMUR ARKADAŞLARININ SORUNLARINI GÖZ ARDI EDİP, ÜYELERİNİN GÜVENLERİNE İHANET EDENLER ARTIK SİZLERİ TEMSİL ETMEMELİDİR.

TÜM ÜYELER SENDİKA DEFTERLERİNİ İNCELEMEKTE ÖZGÜRDÜR. BU SENDİKADA BAŞKANICILIK OYNANMAMAKTADIR.

SENDE İRADENİ ORTAYA KOY, AİDATINLA KENDİLERİNE KRALLIK KURANLARA DUR DE. SENDİKANA, AİLENE KATIL. ÖDEDİĞİN AİDATIN NEREYE GİTTİĞİNİ BİL. ANCAK, BAĞIMSIZ , DİK DURUŞLU BİR SENDİKAL DURUŞLA KAYBETTĞİN ÖZLÜK HAKLARINI GERİ KAZANABİLRİSİN.

ŞİMDİ SÖZ SENİN, KARAR SENİN.

SAYGILARIMIZLA