Event Etkinlik Takvimi
Link Hava Durumu

Neden Biz ?

Sendikal anlayış, memurların sorunlarına çözüm bulmaktan çok, üye sayılarını artırmaya ve kendi düzenlerini korumaya odaklıdır. Toplanan aidatlarla sahte krallıklar kurmak, memuriyet görevindeyken aldığı maaşın kat kat fazlasını alarak yapılan 'Sözde Sendikacılığa' karşıyız. Kamu görevlileri birçok özlük hakkını kaybederken, buna seyirci kalan sendikal anlayışa inanmak mümkün değildir.

Mevcut durum böyleyse, biz  bunları reddediyoruz. Sendika gelirlerimizi, ' ŞEHİT GAZİ AİLELERİNE YARDIMDA, YURT YAPIMLARINDA, KİMSESİZ KARDEŞLERİMİZİN KALDIĞI SEVGİ EVLERİNE YARDIMDA, ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNU ZİYARETLERDE, YETİM VE ÖKSÜZ KARDEŞLERİMİZİN EĞİTİMİNE DESTEK İÇİN KULLANACAĞIZ'. ÇIKARSIZ VE GÖNÜLLÜ SENDİKACILIK YAPMAK İÇİN BURADAYIZ.

Sendikamız yöneticileri, plazaların kapalı kapıları arkasında değil, sizlerin arasında çalışarak, sizlerle birlikte sorunları yaşayarak çözümü için tüm üyeleriyle birlikte çalışacaklardır. Bu sendika sizlerindir. Ayrımcılığın olmadığı, aile  anlayışı içerisinde ‘TÜM KAMU GÖREVLİSİ’ arkadaşlarımızın sorunlarının çözümü için çalışacak, hiçbir siyasi parti yada oluşuma yakınlaşmaksızın, Üyelerinin Hizmetinde ve ‘Devletinin’ yanında yer alarak hizmet edecektir.

SENİN SENDİKAN ,

SENİN KARARIN.